Umbraco partner
Forside

Umbraco partner

Vi er førende Umbraco specialister og Umbraco partner siden 2009.

Umbraco partner

Compent er Umbraco Partner. Vi har arbejdet med Umbraco siden 2009 og er specialister i Umbraco websites, webshops og Intranet.

Der findes mange CMS-platforme, men ikke mange der er baserede på .NET og er Open Source. Umbraco er det logiske valg, hvis man ønsker et fleksibelt letvægts-CMS, der samtidig har alt, hvad man ønsker af basal CMS-funktionalitet. Styrken ved Umbraco er, at det er meget transparent, og at der ikke er nogen designmæssige begrænsninger, når man skal implementere sit website, sit intranet eller sin Webshop.

Umbraco er født som et klassisk open source-CMS, der kan installeres på egen server. Her har man fuld kontrol over både kode og opgraderinger, og man kan udføre al den tilpasning, der ønskes. Umbraco Cloud tilbyder som andre SaaS-udbydere automatiske opdateringer og overvågning samt ny funktionalitet, der følger med hostingmodellen. Et godt alternativ hertil er dog også Microsoft Azure. Hvad der skal vælges afhænger helt af den løsning, som du ønsker at implementere.

Umbraco's historie

Umbraco er historien om et lille open source .NET-CMS, der er vokset fra at være et hobbyprojekt til at være et internationalt anerkendt CMS, der bruges af mange store organisationer. Det, der måske har været Umbraco's største styrke og værdi siden dag ét, er deres fokus på simplicitet. Hvor andre CMS-leverandører bygger flere og flere komplekse funktioner ind i deres CMS, har Umbraco siden begyndelsen og indtil nu fastholdt et slankt, fleksibelt og lynhurtigt CMS, der til gengæld er utroligt velfungerende og gennemtestet.

Codegarden award

Compent vinder Best New Tech Award på Umbraco Codegarden 2018

Compent vandt i år i kategorien ”Best New Tech” med Shamballa Jewels In-store Jewelry Designer.
Compent vinder Best New Tech Award på Umbraco Codegarden 18

Compent og Umbraco

Compent blev officielt Umbraco-partner i 2009, og Umbraco har siden begyndelsen været vores primære CMS-platform. Vi besluttede dog fra 2014 at gøre Umbraco til vores eneste CMS-platform, fordi vi netop ønskede at være de bedste på det felt. Derfor er vi ikke bange for at sige, at vi er eksperter i Umbraco, og vi kan rådgive på et meget højt niveau, når det gælder Umbraco-projekter.
 
Vi kender Umbraco helt tilbage fra version 3 og har senest leveret Umbraco-projekter til kunder som for eksempel Team Danmark, TV2, Naturstyrelsen og mange flere...

Relateret:

Umbraco ofte stillede spørgsmål

Umbraco et rigtig godt valg til en webshop såfremt du har behov for tilpasning og integration. Er din webshop meget lille med få krav og uden nogle former for dybere integration (produkter, lager, økonomisystem) findes der platforme der er hurtigere at komme igang med. Til Umbraco findes der også en række standard ecommerce frameworks som Vendr og Ucommerce som afhængigt af de umiddelbare og langsigtede behov kan være en genvej til at reducere projektets omfang.

Læs også:

Umbraco er god til både at udvikle et standard intranet på foreksempel Uintra - men er også velegnet platform til at udvikle større ekstranet med specialudviklet funktionalitet. Umbraco har både indbygget medlemssystem og en relativt advanceret adgangsmodel som gør det muligt at håndtere brugerrettigheder og lave specialtilpassede løsninger til ekstranet eller intranet.

Læs også:

Umbraco er det helt rigtige valg hvis du skal lave et WCAG 2.1 AA compliant website. Dette er fordi at Umbraco ikke kommer med noget standard kode der renderes - derfor er der ingen begrænsninger i hvordan man kan tilpasse sitet til at overholde de lovpligtige tilgængelighedskrav for offentlige institutioner i EU. 

Læs også:

Kontakt os

Vil du vide mere om Umbraco CMS?

Skriv kort om dine behov og vi vender tilbage indenfor 1 arbejdsdag.

Jeppe Basse

phone2125 9534