Blog
 • 15. april 2021

  Team Danmark lancerer app til Danmarks bedste atleter

  I samarbejde med Compent har Team Danmark udviklet en app, der er skræddersyet til at imødekomme atleternes helt særlige behov. Appen samler alle kontaktflader ét sted og gør det nemt at kommunikere, holde sig opdateret og administrere diverse aktiviteter. Med appen har Team Danmark fået en one-stop-løsning, som atleterne kan tage med sig og bruge præcis, når det passer dem - både i Danmark og i udlandet.

 • 20. juni 2019

  Cirkulær e-commerce præsentation ved Umbraco Codegarden 2019

  Modeindustrien står overfor et stort problem. Mode brands anvender klodens begrænsede resourcer og overproducerer for at skabe mere forbrug og vækst. På denne måde har de et troværdighedsproblem overfor forbrugerne der kræver mere ansvarlighed. Med andre ord: Det er tid til at ændre denne model. Her kan du se præsentationen omkring cirkulær ecommerce på Umbraco codegarden 2019.

 • 27. maj 2019

  E-handelsprisen: Compent vinder Bedste e-handelscase med Shamballa Jewels 2019

  Torsdag aften blev årets bedste e-handelscases fejret i Øksnehallen til Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) årlige prisudeling. Compent var med Shamballa Jewels nomineret i kategorien ”Bedste e-handelscase 2019” for Shamballa Jewels Global Sales Platform. Vi er super stolte af at kunne gå hjem med 1. pladsen i et skarpt felt af gode ehandelscases.

 • 18. september 2018

  Derfor har du IKKE brug for en on site .NET / Umbraco konsulent

  Vi får indimellem forespørgsler på en on-site .NET / Umbraco konsulent der kan løse udviklingsopgaver on site. Modellen med on-site konsulenter er formodentligt det rigtige hvis man har en konkret udfordring med sin Navision eller SAP opsætning, men anvendelsen af kort tids on-site konsulenter er en risikabel affære, hvis man har en mere langsigtet strategi og har et decideret udviklingsprojekt.

 • 5. juni 2018

  Compent vinder Best New Tech Award på Umbraco Codegarden 18 med Shamballa Jewels

  Hvert år til Umbraco Codegarden-konferencen kåres de bedste Umbracoprojekter, og der uddeles i alt 10 forskellige priser i forskellige kategorier blandt flere hundrede indsendte projekter. Compent vandt i år i kategorien ”Best New Tech” med “Shamballa Jewels In-store Jewelry Designer”.

 • 7. marts 2018

  Derfor bør dit nye Umbraco projekt være Headless

  Vi har netop opgraderet vores interne baseline til Headless / .NET Core og beskriver her hovedpunkterne for, hvorfor du bør tænke en Headless arkitektur ind i dit næste Umbraco projekt. Et Headless CMS projekt betyder at der er fjernet de klassiske bindinger mellem CMS platform og præsentationslag. Det betyder i praksis at front-end er adskilt fysisk fra back-end, og man kan derfor udvikle sit præsentationslag uafhængigt af CMS platformens version.

 • 1. november 2017

  Ny version af Uintra til download på our.Umbraco.org

  Der udvikles mange Intranet på Umbraco - men der har længe ikke fandtes nogen standard platform man kan bruge fra our.umbraco. Med uIntra er det blevet nemmere at udvikle et Intranet på Umbraco uden at skulle starte helt fra bunden. Vi har netop lagt version 0.2.3.7 ud på our.umbraco til fri download. Blandt de nye funktioner er grupper, emoticons og kommentering på artikler samt en masse mindre opdateringer.

 • 4. april 2017

  Intranet med umbraco

  Umbraco forbindes ofte ikke med intranetbrug, hvor funktioner som decentral administration, arbejdsgruppefunktionalitet, medlemsstyring, dokumenthåndtering og rettighedsbaseret søgning er blandt de mest centrale features. Dette betyder dog ikke at Umbraco ikke kan anvendes til intranet, bare fordi alle features ikke kommer out-of-the-box i Umbraco.

 • 4. januar 2017

  Krisehåndtering af IT-projekter, en 10-punkts checkliste

  Noget, der kendetegner mange af de projekter, vi udfører for vores kunder, er, at de starter fra et eksisterende projekt, der er gået skævt. At projektet er gået skævt kan skyldes misforståelser mellem den tidligere leverandør og kunden om, hvordan projektet skulle være, interne medarbejdere der ikke er kvalificerede inden for det område, hvor projektet ligger, uhensigtsmæssig eller dårlig teknisk implementering eller bare dårlige rutiner.

linkedin twitter facebook arrow-left arrow-right