Blog
 • 1. november 2017

  Ny version af uIntra til download på our.Umbraco.org

  Der udvikles mange Intranet på Umbraco - men der har længe ikke fandtes nogen standard platform man kan bruge fra our.umbraco. Med uIntra er det blevet nemmere at udvikle et Intranet på Umbraco uden at skulle starte helt fra bunden. Vi har netop lagt version 0.2.3.7 ud på our.umbraco til fri download. Blandt de nye funktioner er grupper, emoticons og kommentering på artikler samt en masse mindre opdateringer.

 • 4. april 2017

  Intranet med umbraco

  Umbraco forbindes ofte ikke med intranetbrug, hvor funktioner som decentral administration, arbejdsgruppefunktionalitet, medlemsstyring, dokumenthåndtering og rettighedsbaseret søgning er blandt de mest centrale features. Dette betyder dog ikke at Umbraco ikke kan anvendes til intranet, bare fordi alle features ikke kommer out-of-the-box i Umbraco.

 • 4. januar 2017

  Krisehåndtering af IT-projekter, en 10-punkts checkliste

  Noget, der kendetegner mange af de projekter, vi udfører for vores kunder, er, at de starter fra et eksisterende projekt, der er gået skævt. At projektet er gået skævt kan skyldes misforståelser mellem den tidligere leverandør og kunden om, hvordan projektet skulle være, interne medarbejdere der ikke er kvalificerede inden for det område, hvor projektet ligger, uhensigtsmæssig eller dårlig teknisk implementering eller bare dårlige rutiner.

linkedin twitter facebook arrow-left arrow-right