Umbraco udvikler

Umbraco udvikler

Få en prisvindende Umbraco udvikler med på dit udviklingsteam. Eller få et helt udviklingsteam gennem os.

Leder du efter en Umbraco udvikler?

Leder du efter en umbraco-udvikler? Vi har mere end 20 Umbraco udviklere, hvor af flere har arbejdet med Umbraco i mere end 10 år. Hvad enten du har et nyt projekt hvor du har brug for Umbraco udviklere til et projekt eller et permanent Umbraco udvikler setup til service, kan vi tilbyde dig hjælp.

Vi tilbyder både udviklere kordineret gennem dansktalende projektlededere - eller udviklere der kan indgå i dit team uden vores indblanding.

  • Vi har backend udviklere der kan supportere ældre Umbraco løsninger med ASP.NET Web Forms, ASP.NET MVC men også klar til at starte nye projekter på .NET Core. 
     
  • Kigger du efter en front-end udvikler har vi også flere der kan arbejde med mange forskellige front-end teknologier som JavaScript, TypeScript, jQuery, AngularJs, Node JS, Angular 2+, HTML, CSS.

Det giver mening at tilføje en rutineret Umbraco udvikler på et eksisterende team. Men har du ikke allerede etableret et udviklingsteam er det dog bedre at have en service og supportaftale med både projektledelse, minimum 2 udviklere og en tester. Ikke nødvendigvis fuldtid, men nok til at du har sikkerhed for at du også i fremtiden kan sikre udvikling af din platform og kvaliteten er i top.

Det er ikke nødvendigvis en dyrere model end at ansætte en Umbraco udvikler selv. Det giver fleksibilitet, løbende kvalitetskontrol og sikkerhed for drift og videreudvikling.

Umbraco udvikler

Blog: Derfor har du IKKE brug for en on site .NET / Umbraco udvikler

Vi får indimellem forespørgsler på en on-site .NET / Umbraco udvikler der kan løse alle typer udviklingsopgaver on site.
Derfor har du IKKE brug for en on site .NET / Umbraco udvikler

Hvad enten du er på udkig efter en ledig Umbraco udvikler og du ønsker at få tilsendt et CV - eller du kigger efter et helt udviklingsteam, så udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Umbraco udvikler

Beskriv dine udviklingsbehov til Umbraco - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Jeppe Basse

phone2125 9534