Om Compent

Compent er et partnerdrevet og danskejet udviklingshus startet i 2009. Vi brænder for at tilføre værdi til organisationer og forbedre dem gennem digitalisering.

Compent blev stiftet i kriseåret 2009. På det tidspunkt blev der skåret i alle budgetter, og mange organisationer så sig naturligt om efter en mere kosteffektiv måde at udvikle deres nødvendige IT-projekter på.

Compent ledes af Jeppe Basse, Martin Jespersen og Vadym Matsukatov. Vi har hovedkontor i København og udgør et multidisciplinært team med mange års erfaring. Med et internationalt afsæt, har vi fra begyndelsen fokuseret på at rekrutere den bedste arbejdskraft og skabe maksimal værdi for vores kunder med højt specialiserede medarbejdere flere steder i verden.

Vi forsøger at nedbryde de klassiske relationer mellem kunde og bureau. I stedet fokuserer vi på at opbygge en samarbejdsorganisation, hvor al tiden bliver brugt på at skabe digital værdi for organisationen.

Compent 2021
Teamet i københavn 2021. Fra venstre Vadym, Olena M., Jeppe, Natalia, Olena K. og Martin.

Derfor er transparens og involvering af alle interessenter meget vigtigt for os. Vi tilfører ikke et stort antal nye kunder hvert år og opererer med minimale markedsføringsudgifter. Til gengæld har vi mange langvarige forhold, som vi løbende arbejder med.

Vi tror på, at de bedste resultater opnås gennem åbenhed og tæt samarbejde. Derfor kalder vi Compent for The Always Open Agency! Passer vi måske sammen? Så kontakt os endelig for mere information.

Kontakt os

Kontakt os

Kunne du tænke dig at komme i kontakt med os? Så udfyld formularen - og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer på hverdage.

Jeppe Basse

phone2750 5656