Continued
Cases

Rental service og C2C platform

Compent hjælper Continued Fashion med at skabe en grønnere modebranche

Continued Fashion er en innovativ startup, der er født digital, og som er sat i verden for at øge brugen af tøj ved at gøre modevirksomheder i stand til at recirkulere deres produkter i skala.

Continued Fashion tilbyder det teknologiske og logistiske setup, som er nødvendigt for, at virksomhederne kan håndtere gensalg og udlejning samt blive langt klogere på, hvordan deres produkter performer i brugsfasen og på længere sigt.

Et kontinuerligt og tæt samarbejde

Vores samarbejde med Continued Fashion er vedvarende og tæt. Efter en grundig udviklings- og testfase gik de første løsningsmodeller live i 2019, hvor de anerkendte danske modevirksomheder GANNI og By Malene Birger kunne lancere udlejningstjenesterne GANNI REPEAT og RENT THE LOOK By Malene Birger for deres kunder. I dag samarbejder Continued Fashion med flere progressive modevirksomheder i Skandinavien, som dermed står stærkere i samfundets grønne omstilling.

Fra udlejning til take-back og gensalg

Compent har bygget de teknologiske systemer, som gør Continued Fashion i stand til at varetage de logistiske serviceydelser, der ruster modevirksomhederne til at recirkulere deres produkter. Hver modevirksomhed får oprettet et back office i Umbraco, hvor deres ordrehistorik og produktdata figurere. Gennem en række arbejdsstationer kan Continued Fashion håndtere produktflow og data for den enkelte virksomhed og på tværs. Udover at blive mere cirkulære og kloge på deres produkter, kan modevirksomhederne tilbyde deres kunder langt mere spændende og dynamiske forbrugsoplevelser. I 2020 udnævnte juryen af Danish Design Award Continued Fashion som finalist i kategorien Game Changer.

Platformen gør det muligt for modeindustrien at tjene penge på en bæredygtig måde og samtidig forlænge produkternes liv. Den kan få os alle til at genoverveje den måde, vi producerer og forbruger på, og samtidig gentænke brugen af materialer”
Jury, Danish Design Award, 2020

Fortsat udvikling og innovation

I dag kan Continued Fashion både håndtere udlejning online og via en in-store løsning i fysiske butikker. Lysten til og behovet for at innovere er dog hverken standset eller blevet mindre, og det seneste projekt har bestået i at udvikle en bruger-til-bruger-gensalgsløsning, som gør modevirksomheder i stand til at facilitere gensalg af deres egne produkter mellem privatforbrugere. I den forbindelse har vi blandt andet udviklet et redskab til at hente produktdata og fastsætte priser i et fuldautomatiseret, intelligent system, der gør brugeroplevelsen helt friktionsløs. Den nye løsning gik live i februar 2021.

Continued

Resultater, der skaber forandring

Vores samarbejde med Continued Fashion bidrager til at skubbe modebranchen i en grønnere retning, der hviler på mere cirkulære principper. Med Continued Fashions produkter og services, kan modevirksomhederne tilbyde langt mere ansvarlige forbrugsmodeller og lære mere om deres produkters langsigtede værdi og livscyklus. På den måde kan løsningerne ultimativt bidrage til at designudvikle og producere langt bedre produkter i fremtiden. Samarbejdet med Continued Fashion er et eksempel på, hvordan digitale og teknologiske løsninger i mødet med fysiske produkter kan hjælpe med at skabe meningsfuld forandring, der bidrager til samfundets grønne omstilling.

Med denne løsning bliver det producentens ansvar at håndtere deres eget affald, hvor det i dag er samfundets ansvar. Platformen kan dermed være en “game changer” for den eksisterende industri, der uden tvivl vil afføde flere lignende modeller
Jury, Danish Design Award, 2020
Cirkulær ecommerce

Blog: Umbraco Codegarden 2019

Modeindustrien står overfor et stort problem. Mode brands anvender klodens begrænsede resourcer og overproducerer for at skabe mere vækst uden fokus på tøjets videre liv. Her kan du se præsentationen omkring cirkulær ecommerce på Umbraco codegarden 2019.
Se videoen fra Codegarden