Semler Agro
Cases

Semler Agro

Integreret Umbraco webshop for John Deere kunder i Danmark

Semler Agro beskæftiger ca. 250 medarbejdere og er en landsdækkende maskinhandel, der tilbyder produkter, service og rådgivning til det danske landbrug. Semler Agro er national eneforhandler af en vifte af de mest velrenommerede leverandører til landbruget, herunder verdens største landbrugsfabrikant, John Deere.

I samarbejde med Compent har Semler Agro opgraderet og fornyet deres online tilstedeværelse med det nye semleragro.dk. En døgnåben portal, der inkluderer både webshop og informationssite. Med det nye website får landmænd hurtig og nem adgang til alle kerneydelser, produkter og reservedele, de har brug for.

En iterativ samarbejdsproces med en trinvis udvikling

For at sikre en løsning, der skaber maksimal værdi for landbruget, har vi arbejdet tæt sammen med Semler Agro om udviklingen af deres nye digitale univers. Forløbet har bestået af en række sprints med mindre udviklingsiterationer, der har gjort det muligt at skabe en kombineret website og webshop-portal, der er skræddersyet til landbruget og fungerer på alle devices. 

En kombineret B2B- og B2C-løsning

Semler Agro leverer både serviceydelser, produkter og reservedele til virksomheder og private. Deres nye portal er derfor sat op med med forskellig momsberegning, så der både kan håndteres B2B- og B2C-ordrer i samme system. Systemet er integreret op imod Navision, hvor økonomistyring, lager, salg, logistik mv. er samlet. Portalen rummer både en webshop for brugt udstyr og nye produkter og gør det muligt for kunder at håndtere deres regninger med traditionel fakturering eller online betaling. Den er desuden koblet op på John Deeres varekatalog, så alle tænkelige reservedele kan bestilles igennem webshoppen.

Traktor

Fleksibel levering på landbrugets præmisser

Landbruget kører i døgndrift. Derfor giver Semler Agro kunder mulighed for at vælge mellem en lang række leveringsformer, herunder dag-til-dag-levering, expresslevering og natlevering i hele landet året rundt. På den måde kan Semler Agro sikre at de rette ting er til stede på den rette tid. 

Digital tilstedeværelse styrker serviceniveauet 

Med sit nye website, løfter Semler Agro maskinhandlen til et nyt niveau, der tager dem nærmere målet om at sikre landbrugets drift og konkurrencedygtighed nu og i fremtiden 24 timer i døgnet. Siden er SEO-optimeret og API-baseret med brug af Umbraco som CMS-platform. Den online tilstedeværelse styrker nærværet hos kunderne og cementerer, at Semler Agros udstyr og serviceydelser altid er indenfor rækkevidde.

Semler Agro