BIOFOS - intranet og website

Samarbejde

biofos.png
BIOFOS

BIOFOS er Danmarks største spildevandsvirksomhed, der på tre forskellige anlæg renser vand for 1,2 millioner indbyggere i hovedstadsområdet. I 2015 lancerede vi deres intranet, og vi er netop nu ved at færdiggøre deres nye, offentlige website (forventet lancering februar 2018).
 
Det var helt bevidst, at BIOFOS ikke valgte et klassisk standard-intranetsystem (som f.eks. SharePoint) til deres nye intranet. Pointen var, at medarbejdertilpasning, brugervenlighed, mobiloptimering og frem for alt loadhastighed var centrale temaer. Helt fra starten afholdt vi fokusgrupper og prototype-sessioner som en del af en større foranalyse for at afdække alle behov i organisationen.

Først da alle organisatoriske og repræsentative medarbejdergruppers behov var afklarede, blev den egentlige udvikling af intranettet startet.

Udviklingsforløbet blev udført agilt over fire måneder, hvor udviklingen blev revideret og tilpasset med tre ugers mellemrum. Derfor har både BIOFOS's styregruppe og medarbejdere haft stor indflydelse på, hvordan intranettet skulle virke.

Da det endelige intranet blev rullet ud i november 2015, blev det hurtigt optaget i organisationen som et dagligt værktøj, der opfylder alle de primære funktionelle behov, som et samlende Intranet for hele BIOFOS skal leve op til.

Vi lancerer også det nye biofos.dk website i løbet af efteråret 2018.

Andre cases
linkedin twitter facebook arrow-left arrow-right