Umbraco

Med Umbraco får du en en licensfri og fleksibel CMS platform baseret på .NET

Umbraco er vores eneste CMS

Compent er Umbraco Partner, vi er dedikerede til platformen, og vi har arbejdet på den siden 2009. Vi er også specialister i udvikling af Umbraco til Intranet med Uintra og Umbraco til webshops med Ucommerce.

Umbraco CMS

Fleksibelt og gratis CMS

Der findes mange CMS-platforme, men ikke mange der er baserede på .NET og er open source. Umbraco er det logiske valg, hvis man ønsker et fleksibelt letvægts-CMS, der samtidig har alt, hvad man ønsker af basal CMS-funktionalitet.

Styrken ved Umbraco er, at det er meget transparent, og at der ikke er nogen designmæssige begrænsninger, når man skal implementere sit website, sit intranet eller sin Webshop.

Cloud eller classic

Umbraco er født som et klassisk open source-CMS, der kan installeres på egen server. Her har man fuld kontrol over både kode og opgraderinger, og man kan udføre al den tilpasning, der ønskes.
 
Umbraco Cloud tilbyder som andre SaaS-udbydere automatiske opdateringer og overvågning samt ny funktionalitet, der følger med hostingmodellen.
 
Hvad der skal vælges afhænger helt af den løsning, som du ønsker at implementere.

Umbraco awards
22. maj 2018

Umbraco awards

 

Umbracos historie

Umbraco er historien om et lille open source .NET-CMS, der er vokset fra at være et hobbyprojekt til at være et internationalt anerkendt CMS, der bruges af mange store organisationer. Det, der måske har været Umbraco's største styrke og værdi siden dag ét, er deres fokus på simplicitet. Hvor andre CMS-leverandører bygger flere og flere komplekse funktioner ind i deres CMS, har Umbraco siden begyndelsen og indtil nu fastholdt et slankt, fleksibelt og lynhurtigt CMS, der til gengæld er utroligt velfungerende og gennemtestet.

Compent og Umbraco

Compent blev officielt Umbraco-partner i 2009, og Umbraco har siden begyndelsen været vores primære CMS-platform. Vi besluttede dog fra 2014 at gøre Umbraco til vores eneste CMS-platform, fordi vi netop ønskede at være de bedste på det felt. Derfor er vi ikke bange for at sige, at vi er eksperter i Umbraco, og vi kan rådgive på et meget højt niveau, når det gælder Umbraco-projekter.
 
Vi kender Umbraco helt tilbage fra version 3 og har senest leveret Umbraco-projekter til kunder som for eksempel Coop, TV2, Team Danmark, FTFa, Miljøstyrelsen, Atea og mange, mange flere...

Vil du vide mere om Umbraco

Har du et spørgsmål til Umbraco så skriv til os...

Tak for din mail. Vi elsker at få spørgsmål til Umbraco og vender hurtigt tilbage!
Umbraco cases
linkedin twitter facebook arrow-left arrow-right