Kampagner

Social media er idag en naturlig del af danskernes internetbrug, og i mange sammenhænge giver det god mening at tænke socialt. Internettet er ikke længere isoleret til selvstændige sites, men er bundet sammen af store sociale aktører som Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram der sætter standarden for kommunikation, og definerer hvordan mange bruger deres tid online.


Sociale medier er på denne måde meget mere end "Likes" og underholdning. Det er en målrettet måde at møde brugere på i deres daglige kontekst. Hvor de fleste sociale kanaler idag tilbyder integration  kan man få adgang til relationsdata, postings og meget mere. Dermed kan man lade ens program trække på alle de data mange steder fra.

EUROPÆISK OG INTERNATIONAL PROMAX GULD VINDER 2014
KnækCancer kampagnen fra 2013. Compent udviklede denne webbaserede applikation med crawling af sociale postings i tæt samarbejde med TV 2. Kampagnen vandt Europæisk Promax Guld 2014.

Facebook applikationer er en anden måde at udvikle funktionalitet på, der afvikles i en social kontekst. Hvad enten det er underholdning, edutainment eller en mere forretningsorienteret applikation giver en Facebook app muligheder, som er helt unikke.

TV 2 valgte at indstille Danish Music Awards 2012 facebook app til en Promax Europe pris. Vi udviklede denne facebook app i tæt samarbejde med TV 2 og du kan her se en gennemgang af hvordan facebook app'en virkede indtil afstemningen sluttede.

En Facebook app laves normalt i 2 instanser: en for mobilbrug (kører gennem Facebook app installeret på mobil device: Android, iOS eller Windows Phone) og den fulde version, der er desktopbaseret. Al udvikling til Facebook er baseret på HTML5, og vil derfor være tilpasset både platform (mobil og stationær) men også browserversion. Det betyder, at for en fuld oplevelse kræves nyere browsere - og for ældre laves en graceful downscale, f.eks. uden lyd og med mindre runde hjørner og lignende. Sagt på en anden måde: Jo bedre udstyr, jo bedre oplevelse - men med den strategi at alle skal kunne være med.

 

TV_2_pop Quiz _and _EMapp _540
Compent har i 2012-2013 lavet 6 facebook apps for TV2, heraf kan du prøve "Mal Facebook rød og hvid" for TV2 Sporten (læs også case story) og Popquiz for programmet "Toppen af Poppen".

 

Kontakt

Compent ApS.
Slotsgade 2, 3 th.
2200 København N.
Danmark

Tlf: +45 2750 5656

Teknologi partnere

MicrosoftSitecoreUmbracoKomfo

Sprog

Cookies på Compent.dk
Cookies på Compent.dkLæs mere