fsb - eDrift open source

Automation

fsb.png
Digitalisering af driftplan og boligservice

Med støtte fra Den Almene Forsøgspulje har fsb i samarbejde med Compent udviklet et open source opgavestyringssystem til effektivisering af ejendomsdrift. Systemet automatiserer tildeling og håndtering af boligafdelingers opgaver fra deres administration til ejendomskontorerne og fra ejendomskontorerne til lokale medarbejdere.

Da fsb administrerer mere end 12.000 boliger, er dette workflow et centralt værktøj til at styre den daglige drift og service for hele organisationen. Systemet blev lanceret i maj 2017 og har betydet en stor ændring i den måde, hvorpå fsb arbejder med boligdrift og service.

Sådan virker det

eDrift. Normineringsvideo til Danmarks Almene Boligers pris i kategorien "drift".

Baggrund for projektet

eDrift kan bruges til ejendomsdrift i flere brancher, men er skræddersyet til den almene sektor med hensyn til opgavetyper, organisering med videre. Systemet er udarbejdet på baggrund af brugeranalyser af de tre mest gængse enheder i en almen boligorganisation - administration, lokale driftsledere og ejendomsfunktionærer - som anses for at være repræsentative i sektorregi.

Samtidig giver eDrift mulighed for at effektivisere den daglige drift i boligafdelingerne. Overblik over opgaverne i boligafdelingen giver bedre mulighed for at håndtere driftspersonalets resurser optimalt og bidrager også til bedre beboerservice.

Hent dokumentation hos ALMENNET.

Hvad gør systemet for fsb

Overblik

Ingen opgaver bliver glemt, og opgaver kan planlægges fleksibelt i den enkelte afdeling.
 

Vejledninger

Vejledninger er nemt tilgængelige, og opgaverne bliver derfor udført korrekt.
 

Resourcestyring

Resurser og planlægning kan håndteres effektivt.
 

Dokumentation

Alle udførte opgaver er dokumenterede med ansvarlige, sted og tid for udførsel.
 

Statistik

Statistik på opgavetyper betyder, at man nemt kan se, hvad tiden bliver brugt på.
 

Andre cases
linkedin twitter facebook arrow-left arrow-right