CASE: Opdateret Extranet til European Communication Office

UdskrivLOADEMAIL[jba]DOMAIN[compent.net]CONTACT[Kontakt]
Jeppe Basse

Vi har siden 2010 arbejdet på (ECO) Europen Communcation Office´s extranet platform. Den er baseret på Umbraco og supporterer dagligt tusindvis af interessenters arbejde med tele og post regulativer for 48 europæiske lande. Extranettet er et forretningskritisk værktøj med mere end 200 grupperum, 200.000 dokumenter, online kalender, spørgeskemaer og konference styring.


Siden vi startede med at udvikle Extranettet i 2010, er der blevet udviklet rigtig meget funktionalitet på platformen, som udgør en central del af European Communication Office kommunikation mellem 48 lande. Da Responsivt Web først rigtigt blev understøttet fra 2012, var den første version ikke responsive. Vi har nu været igennem hele platformen og opdateret den til at kunne virke på både mobil, tablet og desktop, hvilket har været et større projekt med en platform, der er så omfattende som Europan Communication Offices extranet. Samtidigt har vi opdateret Umbraco CMS og .NET versionen af sitet.

 

UmbracoExtranet

 
Det som altid er vanskeligt med større komplekse workspaces og extranet er, at stille de samme funktioner til rådighed på en lille mobilskærm, som før fyldte en hel skærm. Det er alt fra antallet af kolonner der kan være på en tabel, til hvilke informationer der kan sammenholdes. På den måde har det at udvikle en så stor platform til mobil understøttelse, været lige så meget en UX og design opgave - som et teknisk projekt.


Resultatet er blevet et langt bedre og moderne site, som de tusindvis af brugere har taget godt imod. Vores næste projekt er i løbet af 2017 at lave en opdatering af en række kodebibliotekter, strømline den kode der har været bygget på de sidste 6 år, og lave en fuld dækning af platformen med automatiserede test med Selenium. Herudover selvfølgelig også videreudvikling med nye funktioner på extranet platformen, for endnu bedre forretningsunderstøttelse.

Kontakt

Compent ApS.
Slotsgade 2, 3 th.
2200 København N.
Danmark

Tlf: +45 2750 5656

Teknologi partnere

MicrosoftSitecoreUmbracoKomfo

Sprog

Cookies på Compent.dk
Cookies på Compent.dkLæs mere