CASE: FTFa får nyt Website, TastSelv og Intranet

UdskrivLOADEMAIL[jba]DOMAIN[compent.net]CONTACT[Kontakt]
Jeppe Basse

Vi har netop sammen med FTFa lanceret deres nye website FTFa.dk. Websitet er en del af relanceringen af FTFa´s nye identitet og Compent har implementeret det nye website på Umbraco CMS. Samtidig er vi lige på trapperne til at lancere det nye TastSelv univers. Herefter skal vi i gang med det nye Intranet vi lavede et længere foranalyse projekt omkring sidste år.


Da vi startede et længere foranalyse projekt med FTFa sidste år omkring deres nye Intranet var forventningen egentlig, at vi skulle udvikle dette i efteråret - men pga. relancerering af FTFa´s navn (uden bindestreg) med nyt logo og ny visuel identitet blev opgaven flyttet og i stedet kastede vi os over det nye hovedsite FTFa.dk, som netop er blevet lanceret. Det nye website er baseret på en visuel identitet udviklet af Kontrapunkt, og Compent har for starten været ansvarlige for selve prototypen, planlægning og implementering af websitet i tæt samarbejde med FTFa kommunikationsafdeling og FTFa's IT-afdeling.

 

Ftfa Umbraco Site

 

Websitet er baseret på Umbraco 7 og er opbygget med en meget fleksibel panel struktur og kun ganske få sidetyper, som gør det muligt at sammensætte sitet meget dynamisk. Nyheds-, arrangement- og møde aktiviteter tagges således, at man på bestemte sektionsforsider kan vise relevante møder og nyheder, for eksempel for "Nyuddannede". Dette giver FTFa muligheden for at lave optimerede sider baseret på deres målgrupper. Ligeledes er sitet tænkt så fleksibelt at for eksempel spørgsmål-svar (FAQ) kan indsættes globalt og genbruges på artikler udover at være i FAQ sektionen. På denne måde bliver indhold meget mere enkelt at vedligeholde.

 

Hele sitet er baseret på Elastic Search som ikke kun indekserer indhold men også rangerer på tags. Ligeledes søges der på tværs af både TastSelv og hovedwebsitet. Søgning er lavet med autosuggest og rangering baseret på indholdstyper. Med lanceringen af dette, er vi nu gået videre til at færdiggøre TastSelv - og herefter færdiggøre FTFa´s nye Intranet også baseret på Umbraco.

 

Besøg sitet her: FTFa.dk

Kontakt

Compent ApS.
Slotsgade 2, 3 th.
2200 København N.
Danmark

Tlf: +45 2750 5656

Teknologi partnere

MicrosoftSitecoreUmbracoKomfo

Sprog

Cookies på Compent.dk
Cookies på Compent.dkLæs mere