CASE: Digitalisering af Team Danmarks støttekoncept frem mod OL i Tokio 2020

UdskrivLOADEMAIL[jba]DOMAIN[compent.net]CONTACT[Kontakt]
Jeppe Basse

En væsentlig del af de danske Atleters succes i RIO er Team Danmarks skarpe fokus på at støtte de forbund og atleter der har de bedste vinder chancer.  Team Danmark har sammen med Compent arbejdet på en digitalisering af hele forretningsgangen omkring udvælgelse og tildelinger af støtte til forbund, således at midlerne bliver brugt bedst muligt og der er et transparent sammenligningsgrundlag mellem forbund og økonomiske prioriteringer. Dette har været et langt samarbejde der startede tilbage i 2010. Vi har netop lanceret den tredjeversion af Team Danmarks evalueringsværktøj "Masterplan" i tæt samarbejde med Team Danmarks IT afdeling.


Mens alle har haft fokus på RIO, var Team Danmarks IT afdeling og Compent meget fokuseret på at færdiggøre den nye Masterplan der skulle afløse den tidligere version der har kørt mellem OL i London (2012) og RIO (2016).

 

Den nye version er blevet til som et resultat af evalueringer ude ved forbundne, omkring hvilke ønsker de har til den nye platform. En af de største styrker ved den tidligere platform var programmets transparens og mulighed for at sammenligne forbund ud fra de samme kriterier for Team Danmark - dette er stadig en væsentlig del af den nye version, mens samtidig er der blevet åbnet op for at kunne arbejde mere fleksibelt, og løbende ændre og justere indsatser og mål - og det er derfor blevet nemmere at understøtte de behov der er for at lave ændringer undervejs.

 

OL2020

 

Kort fortalt fungerer Masterplanen ved at Team Danmark opstiller ensartede mål for alle forbund hvortil det enkelte forbund så elektronisk byder ind på hvordan de vil opfylde målende. Masterplanen er et workflow system som gør det muligt for Team Danmarks og forbundskonsulenter at samarbejde elektronisk, indtil der ligger et juridisk grundlag der så elektronisk underskrives for en kontraktperiode såfremt forbundet bliver udvalgt til samarbejde. Efter underskrift kan der så justeres på indsatser inden for den fastlagte ramme.

 

Siden 2012 er der også sket en del med webteknologier. Og den nye platform er MVC baseret og hele front-enden er lavet med AngularJS således at den nye platform er blevet signifikant hurtigere og det er blevet muligt at ændre enkelte felter der løbende gemmes. Hele integrationslaget med Team Danmarks andre systemer er også blevet ændret til en opdateret API-model således at programmet har en mere ren snitflade til alle de andre systemer vi har udviklet til Team Danmark.

 

Vi har de sidste uger kørt de sidste tests - og har også deltaget i direkte afprøvning med forbund. Derfor kan Team Danmark nu endelig gå live med den nye platform som skal danne hele samarbejdsgrundlaget og det elektroniske samarbejde mellem Team Danmark og de 28 tilknyttede forbund.

Kontakt

Compent ApS.
Slotsgade 2, 3 th.
2200 København N.
Danmark

Tlf: +45 2750 5656

Teknologi partnere

MicrosoftSitecoreUmbracoKomfo

Sprog

Cookies på Compent.dk
Cookies på Compent.dkLæs mere